vrijdag 22 december 2023

Herenigd op Ko Yao Noi

Gisteren zijn we aangekomen op het eiland Koh Yao Noi in het zuiden van Thailand. We zijn met het vliegtuig van Chiang Mai naar Krabi gevlogen en toen moesten we nog met de boot naar Koh Yao Noi. We hadden van tevoren een ferry geboekt maar doordat we vertraging hadden met het vliegtuig konden we die boot niet meer halen en dat was de laatste van de dag. Gelukkig ging er nog een ander bootje en hoefden we niet in Krabi te overnachten. 

Julie kwam ook met het vliegtuig vanuit Singapore, iets later dan wij, aan in Krabi. Ze zou eigenlijk pas de 22e met de bus vanuit Singapore naar hier komen maar omdat haar bus plotseling niet meer ging, en ze anders pas de 24e hier kon zijn, heeft ze een dag van te voren besloten om toch het vliegtuig te nemen en die landde toevallig net iets na ons. We zijn dus weer herenigd en zijn hier de hele week met z’n vieren op het eiland en vieren samen kerst! 

 





  

Toen we in ons huisje aangekomen waren hebben we even gedoucht en omgekleed en wilden toen met de scooters naar een plek om wat gaan eten. Helaas begon het net toen we wegreden keihard te regenen dus toen zijn we, inmiddels doorweekt, maar weer teruggegaan. Toen het eindelijk droog was konden we gaan eten maar was het inmiddels 21:00 uur.



Vandaag hebben Julie en ik lekker uitgeslapen terwijl papa en mama meededen aan een yogales. Wij hebben met z’n tweeën ergens lekker ontbeten en zijn toen met de scooter naar papa en mama gereden die inmiddels aan het lunchen waren:) Toen hebben we even gezwommen en in de zon gelegen maar erg verfrissend was het water helaas niet want het was heel erg warm. Door de regen is het hier ook een beetje benauwd dus voelt het heel warm. 

 




1 opmerking: