woensdag 27 december 2023

Laatste dagje Koh Yao Noi

Vandaag was helaas alweer onze laatste dag op Koh Yao Noi. Na een lekker ontbijtje zijn we nog even naar het strand gegaan om te zwemmen terwijl mama een yoga les had. Daarna hebben we even snel geluncht en onze spullen ingepakt en om half twee werden we naar de pier gebracht.

                                                 




Eenmaal aangekomen op de pier kwamen we er achter dat onze boot niet ging omdat ie kapot was... Gelukkig werd het allemaal op z'n Thais opgelost:) De man die ons vertelde dat de boot niet ging had toevallig ook een taxi en hij kon regelen dat de boot bij de andere pier van het eiland op ons zou wachten. We hadden tien minuten dus hij crosste heel hard over het eiland om op tijd bij de andere pier te komen en het is gelukkig allemaal gelukt!




Bij de pier op Krabi stond al een taxi op ons te wachten dus we konden meteen naar ons hotel. Daar hebben we ingecheckt en omgekleed en toen zijn we de stad in gegaan om een koffietje te drinken. We hebben ook nog even geshopt bij een leuk winkeltje én een voetmassage gehad. Onderweg kwamen we nog een klein meisje tegen die haar super schattige kitten naar ons uitstak om te aaien:) 






's Avonds hebben we weer lekker Thais gegeten en daarna zijn we nog even naar de night market gegaan. Nu ga ik lekker slapen en morgen moeten we helaas afscheid nemen van Julie want wij vliegen weer terug naar Bangkok en Julie blijft nog in het zuiden van Thailand.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten