dinsdag 26 december 2023

Kerst op Ko Yao Noi

Op kerstavond hadden we een buffet diner bij Island Yoga Resort. Het was heel erg lekker en alles was Thais en zelfgemaakt. We hebben ook nog even met familie gebeld om iedereen een fijne kerst te wensen. Daarna zijn we nog een mocktail gaan drinken op het strand, omdat het kerstavond was:) We hadden een hele lekkere PiƱa Colada in een kokosnoot!



 



 

Gisteren hebben we bij Chaba een lekker kerstontbijtje gegeten. 



Daarna zijn we weer naar het strand gegaan en hebben we lekker gezwommen en in de zon gelegen. 


'sMiddags hebben we bij Anchor Point geluncht en daarna wilden we nog ergens gaan zwemmen maar het was eb en op de meeste stranden liggen heel veel rotsen in het water dus toen zijn we even naar de pier gereden. 

Onderweg heb ik leren scooter rijden dus daarna heb ik het hele eiland over gecrost met Julie achterop:) In Nederland kan dat helaas niet zomaar dus nu kan ik er nog even van genieten!
 



Op de foto hierboven zie je een riviertje als het eb is. Het verschil tussen eb en vloed is hier best wel groot dus bij eb liggen de bootjes droog. We kwamen onderweg ook nog apen tegen! Ze zaten gewoon midden op de weg en bleven gewoon zitten toen we langs reden. 

Op de foto hierboven zie je het huisje waarin we verblijven. Het is niet heel luxe, maar wel heel gaaf, het is helemaal van hout en zelf gebouwd door de eigenaar.

Vanochtend hebben we weer de hele ochtend op het strand gelegen terwijl mama een yoga les had. 

Daarna had ze wat eten gehaald en is ze ook naar het strand gekomen. 's Middags hebben we even onze was gedaan hier in het dorpje want bij ons huisje hebben we geen wasmachine. Daarna zijn we even gaan lunchen en hebben we gechilld want hier hebben we wifi en dat hebben we bij het huisje ook niet.  


Op deze foto zie je een neushoornvogel. Die zitten hier best wel veel op het eiland en deze foto is genomen door mama vanuit de hangmat in ons huisje. Ze zijn dus niet heel erg bang, wel heel grappig om te zien. Deze vogel zit in een palmboom en eet de rode besjes die je in de boom ziet. 

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten